Отборът на Пирин /Гоце Делчев/ завърши наравно 2:2 с Беласица /Петрич/ в контролна среща. Проверката на градския стадион в Гоце Делчев изгледа и новият спонсори шеф на клуба Иван Арнаудов. Той е с корени от Гоце Делчев и поема отбора в много труден момент.

Арнаудов за първи път застана и очи в очи с медиите преди този мач. Отборът вече получи и нова екипировка JOMA  с каквато играе и националният ни отбор от новия си шеф. Почти сигурно тя ще бъде изпробвана в контролата утре с израелски отбор в Банско.

Неврокопчани обаче записаха трети мач в контролите без победа. Преди този мач те загубиха в Сандански от Вихрен с 1:2, и от Септември/Симитли/ с 0:1 у дома.

Владимир Кабранов откри за Беласица в 43-та минута. След час игра домакините изравниха. След центриране на Моллов, Иван Макриев стреля и след рикошет в бранител топката спря в мрежата. Седем минути по-късно Самокишев изведе завърналия се в Гоце Делчев Иван Спахиев сам срещу вратаря и ветеранът не сбърка. В 80-тата минута Костов със страхотен изстрел от разстояние оформи и крайното 2:2.