В четвъртък от 14:00 часа на градския стадион в Гоце Делчев стартира зимната подготовка на мъжкия отбор на местния Пирин.

От досегашните футболисти няма да се явят Слави Калчунков, преминал в Беласица Петрич, Александър Георгиев-преминал във втородивизионния Поморие, бразилеца Родриго Баджияк-във втородивизионния Оборище Панагюрище, Ерик Сантос-завърнал се в Бразилия и Иван Макриев.

Новите имена са: Атанас Кръстев -за последно играл в Спартак Плевен, Николай Чаушев-от ДЮШ на Пирин Гоце Делчев, през есента играл в отбора на Копривлен, двама от Единство Дъбник, трима от отбора на Рибново.

"Със сигурност ще има още нови момчета, като засега не обявяваме имената им и клубовете, в които са били през есента с цел да не се стигне до нещо нежелателно. На първата тренировка в четвъртък от 14 часа ще има пълна яснота и нищо няма да скрием от представителите на медиите. Планираме пет контролни срещи, като всичко ще доуточняваме в движение", сподели Иван Близнаков -президент на ФК Пирин Гоце Делчев./БТА