Отборът на Пирин Гоце Делчев остана без един от ключовите си футболисти за домакинството на Славия тази сряда. Марио Близнаков натрупа 5 жълти картона и ще пропусне важната среща.

От ръководството на отбора очакваха и Димитър Пиргов да бъде наказан заради картони, но за късмет при него жълтите картони се оказаха 4.

При това положение наставникът Костадин Ангелов – Лаптопа, отново ще върне в центъра на отбраната Мурат Ибраим. Преди две седмици Ибраим замени в центъра на отбраната и наказания тогава Любомир Гуцев.

Наказанието на Васил Панайотов пък изтече и той ще бъде на разположение на треньора за двубоя.

По традиция неврокопчани играят изключително трудно срещу Славия. В досегашните три официални срещи между двата отбора „Пирин“ Гоце Делчев не само, че има три загуби, но дори не е отбелязал и гол във вратата на „белите“. Двата отбора направиха скандална контрола по между си миналата зима, когато тогавашния треньор на Пирин Гоце Делчев Тенчо Тенев извади отбора и прекрати спаринга.

Мачът между Пирин Гоце Делчев и Славия е в сряда от 14:00 часа, а главен съдия на двубоя е Димитър Андреев от Кърджали. Спортно-техническият директор на неврокопчани Иван Близнаков потвърди пред E79news, че цената на билетите за този мач остава 5 лв.