Ръководството на Пирин Гоце Делчев ще подаде жалба срещу съдията Радослав Станев. Това съобщи наставникът на неврокопчани Йордан Боздански веднага след края на вчерашния мач с Черноморец.

"Нямаме 1 лев в касата, но ще подадем жалба срещу този рефер. Той просто се подигра с нас и абсолютно всяко спорно нещо в мача свиреше за гостите.

Доколкото знам три месеца не е свирил заради наказание, но ние не можем да оставим нещата така", коментира пред E79news Йордан Боздански.

Треньорът е недоволен от развоя на вчерашния мач. Според него отборът му е изпуснал победата, след като е играл много силно през първото полувреме.

Той бе категоричен, че реферът има основна заслуга за обрата на Черноморец, след като е накъсал играта с безброй фаулове в полза на гостите.

Съдията Радослав Станев беше наказан след мача Локомотив София – Черноморец през есента, а сега отново има недоволство, след като води мач на бургазлии.

Това бе и първа загуба на Пирин Гоце Делчев у дома, под ръководството на Йордан Боздански тази пролет. Преди това неврокопчани успяха да победят като домакин Черно море и Нефтохимик.