Старши треньорът на Лудогорец Разград Ивайло Петев коментира предстоящото утре гостуване на Пирин Гоце Делчев. Мачът, както и всички останали в кръга, ще се играе при страхотна жега.

„Надявам се голямата жега да не се отрази на нашия отбор. Все пак няма да бъде лесно, но сме подготвени за тези условия. Ние сме взели мерки, тренирахме през седмицата в часа на мача. Надявам се жегата да не бъде от толкова голямо значение. Не мисля, че може да има някакво отлагане. Честно да ви кажа, смятам, че мачът ще започне в 18:00 часа и няма да има никакво отлагане заради топлината. Естествено, когато гостува шампионът на стадиона на новака, е нормално да има ентусиазъм в отбора на Пирин Гоце Делчев. Очаквам пълен стадион и ентусиазирани домакини.“

„Словенският нападател, когото привлякохме тази седмица, е картотекиран, но не попадна в групата за този мач. Всички са здрави и тренираха нормално. Взели сме мерки и срещу евентуалното подценяване. Все пак отборът на Гоце Делчев не е от нашата класа. Трите точки срещу тях, както и срещу Левски и срещу ЦСКА, са от изключително голямо значение. Хубаво е, че Пирин спечели първите си два мача. Пред нас не стои нищо друго като цел, освен победата“, заяви Ивайло Петев.