Нападателят Серафим Михайлов вече е част от третодивизионния Пирин Гоце Делчев, а вчера игра около 65 минути при визитата на отбора на Балкан Варвара. Гоцеделчевци спечелиха с 3:1 и взеха първа шампионатна победа с игра, след като в предишния етап прибавиха служебни точки срещу Локомотив (София).

Серафим Михайлов е един от най-талантливите футболисти от Пловдив в последните години, чист продукт на треньора Митко Джоров, който стигна дори до Манчестър Сити.

Талантът игра за старшата възраст на английския клуб и дори изкара летен подготвителен лагер с мъжете под ръководството на Роберто Манчини. След серия контузии и други проблеми, кариерата на Серафим тръгна сериозно надолу. Сега в Пирин (ГД) той има всички шансове да се върне на правия път.

"Доволен съм от играта на Серафим. Качествата му са страхотни, но от него си зависи дали ще успее. Смятам, че и като цяло отборът постепенно вдига нивото си, а с мачовете ще ставаме още по-добри. В мача с Варвара смятам, че спечелихме заслужено и може би трябваше да вкараме още голове", коментира треньорът на Пирин Тодор Киселичков.

"Искам да изкажа съболезнованията си на семейството и на близките на президента на ФК Чико Бяга - Георги Михайлов от името на нашия клуб Пирин ГД. Много е жалко млад и активен човек да си отиде по този нелеп начин", добави треньорът.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!