Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов тръгна с група от 21 футболисти за Гоце Делчев днес. Утре там монтаци се изправят срещу домакините от Пирин в 1/16-финална среща от турнира за Купата на България.

С отбора не пътува единствено нападателят Александър Киров. Юношата на Левски се възстановява от операция на глезена. Очаква се наставникът на Монтана да даде почивка на част от титулярите.

Левият бек Георги Пашов пък изобщо може да не играе. 25-годишният защитник, който е роден в Гоце Делчев, виси с четири жълти картона и при още едни ще пропусне домакинската среща с Берое.

"Който и да излезе в сряда на терена трябва да вложи максимално усилия и да помогне да стигнем до победата. Уважаваме нашият съперник, но Монтана е по-класният отбор и трябва да продължи напред", категоричен е Ферарио Спасов.

Той ще обяви на кои 18 играчи ще разчита за предстоящата среща с Пирин Гоце Делчев в сряда преди обяд. А ето и групата на Монтана за мача в Гоце Делчев:

Вратари: Хр.Иванов, Ивайло Василев;

Защитници: Йордан Тодоров, Асен Георгиев, Иван Михов, Христофор Хубчев, Християн Попов, Георги Пашов;

Полузащитници и нападатели: Йордан Георгиев, Владимир Мичев, Янко Ангелов, Георги Ангелов, Иван Мичев, Станислав Генчев, Борислав Балджийски, Здравко Лазаров, Сергей Георгиев, Любомир Генчев, Алби Дости, Атанас Илиев, Матей Поплатник.